Bărbatul care ar fi violat două tinere din Borșa este dat în urmărire națională

Bărbatul din Borșa care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol după ce două tinere l-au acuzat că le-a agresat sexual este dat în urmărire națională. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș acesta ar fi fost externat din Spitalul Municipal Sighetu Marmației fără acordul poliției și de atunci a dispărut.

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind pe bărbatul de 38 ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol pe raza orașului Borșa, acesta a fost internat cu acordul lui în Spitalul Sighetu Marmației la data de 02 iunie 2021, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Cu toate că nu s-a efectuat expertiza psihiatrică, la data de 08 iunie 2021, bărbatul a fost externat, fără ca organele judiciare să fie anunțate.

În aceeași zi, aflând despre externarea din spital, lucrătorii Poliției Orașului Borșa, l-au citat pentru audiere, dar acesta nu s-a prezentat, context în care a fost emis mandat de aducere și nefiind găsit la locul de domiciliu și locurile cunoscute ca fiind frecventate, s-a solicitat emiterea mandatului de arestare preventivă, apreciindu-se că bărbatul se sustrage urmăririi penale.

Judecătoria Vișeu de Sus a emis mandat de arestare în lipsă pentru bărbatul de 38 ani. Persoana este dată în urmărire națională și se efectuează activități specifice de căutare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.