VIDEO | Bărbat prins cu cannabis și cocaină în Sighetu Marmației

Îm  13 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. –Biroul Teritorial Maramureș, au prins în flagrant delict un bărbat, în municipiul Sighetu Marmaţiei, în timp ce ar fi ridicat un colet cu droguri.

Poliţiştii au descoperit în interiorul coletului 6,16 kilograme de cannabis și 49,7 de grame de cocaină, în valoare de aproximativ 43.000 de euro. Întreaga cantitate de droguri a fost indisponibilizată. De asemenea, au fost ridicate 2 telefoane mobile și mai multe înscrisuri care au legătură cu cauza.

3 persoane au fost audiate, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de bărbatul depistat în flagrant delict. În baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.