Bani europeni investiti in comuna Ieud

Bani europeni investiti in comuna Ieud

Comuna maramureseana Ieud a beneficiat in ultimul an de investitii majore realizate cu ajutorul fondurilor europene. Peste 2 milioane de euro, bani europeni investiti de primaria comunei in infrastrucatura si canalizare, au reusit sa faca din comuna una in care nivelul de trai sa se ridice la unul european. Asta in conditiile in care exista orase precum Sighetul, unde strazile nu au fost reabilitate de ani buni, iar reteaua de canalizare nu acopera intreg orasul.


In urma cu aproximativ un an comuna Ieud a inceput sa vuiasca despre viitoarele investitii pe care primarul David Nicolae le va pune in practica. Nu a trecut mult timp ca primele lucrari au si inceput sa demareze. Cu aproximativ 2,4 milioane de euro bani europeni, strazile comunale au fost asfaltate, asta dupe ce in prealabil a fost construita o retea de canalizare si o statie de epurare. In plus comunitatea va beneficia de doau microbuze si mai multe statii plasate de-a lungul comunei, care vor deservi transportului in comuna.
   
Primarul comunei, Nicolae David a declart pentru maramedia.ro ca banii primiti de comuna prin fonduri europene au fost ca o mana cereasca, cu atat mai mult cu cat contribuita primariei a fost zero.

Cu aproape toate strazile asfaltate si reteaua de canalizare realizata, comuna Ieud se poate mandri ca a ajuns printre putinele comune din Maramuresul istoric care a beneficiat de asemenea investitii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.