Baia Mare:Mai mulţi muncitori au ajuns,sâmbătă dimineaţa, la spital, după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară ce circula din sens opus.

Baia Mare:Mai mulţi muncitori au ajuns,sâmbătă dimineaţa, la spital, după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovită de o autoutilitară ce circula din sens opus.

Nouă persoane au ajuns, în zorii zilei de sâmbătă, 19.11.2011,  la Spitalul de urgenţă din Baia Mare după ce au fost implicaţi într-un accident rutier produs pe un tronson în aliniament al DE.58, între localitatea Recea şi municipiul Baia Mare.
 Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, cu ceaţă densă şi carosabil umed, Gheorghe B., de 41 ani, conducătorul auto al unei autoutilitare marca Mercedes Benz aparţinând unei societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei, circulând spre Baia Mare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară aceeaşi marcă, aparţinând unei firme de salubrizare din Baia Mare ce transporta mai mulţi angajaţi. În urma accidentului, ocupanţii autovehiculului aparţinând  firmei din Baia Mare, precum şi conducătorul  auto al societăţii din Sighet au ajuns la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Din cei prezentaţi la unitatea de urgenţă, doar unul dintre muncitori, Ioan V., de 34 ani, a rămas internat cu fracturi costale stânga. Cu o fractură la umărul drept s-a ales şi  un alt muncitor, Cătălin M., de 18 ani, din Fărcaşa, însă nu a fost spitalizat. Neinternate au rămas  şi celelalte victime ale accidentului, şapte persoane, care au suferit doar răni uşoare. Cercetările continuă urmând a fi propuse măsurile legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.