Baia Mare: Zamfir Ciceu a trasat sarcinile de serviciu ale celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judetean

Baia Mare: Zamfir Ciceu a trasat sarcinile de serviciu ale celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judetean

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a trasat sarcinile de serviciu ale celor doi vicepreşedinţi ai instituţiei, Emil Marinescu, reprezentant P.N.L. şi Gabriel Zetea, membru al Partidului Social Democrat.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Emil Marinescu, a fost mandatat să coordoneze activităţile pe segmentul cultural şi în acelaşi timp, să monitorizeze activitatea Serviciului Judeţean de Pază şi a Serviciului Salvamont. "Va coordona activitatile pe cultura la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, Scoala de Arte Liviu Borlan, Scoala Generala pentru Copii cu Deficiente Baia Mare, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Baia Mare, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Centurl Judetean de Informare, Consiliere si Formare Profesionala Pentru Voi, Serviciul Judetean de Paza si Serviciul Judetean Salvamont", a anuntat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

De cealaltă parte, Gabriel Zetea va coordona muzeele aflate în subordinea Consiliului Judeţean şi va monitoriza activitatea de la Şcoala Generală pentru Copii cu Deficienţe Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus dar şi pe cea de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. "Domnul vicepresedinte va avea in coordonare Muzeul Judetean de Arta Centrul Artistic Baia Mare, Muzeul Judetean de Mineralogie, Revista de Cultura Familia Romana, Scoala Generala pentru Copii cu Deficiente Sighetu Marmatiei, Scoala Generala pentru Copii cu Deficiente Viseu de Sus, Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Targu Lapus", a adaugat Ciceu.

Gabriel Zetea a fost mandatat de preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, să coordoneze activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare până la sfârşitul anului în curs.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.