Baia Mare: Un copil a fost accidentat de buldozer pe rampa de gunoi din Satu Nou de Jos

Baia Mare: Un copil a fost accidentat de buldozer pe rampa de gunoi din Satu Nou de Jos

Un incident grav a avut loc în această dimineaţă, pe rampa de gunoi din Satu Nou de Jos. Un copil a fost accidentat de un buldozer, care efectua lucrări în zonă. Minorul a suferit răni la nivelul membrelor inferioare şi a fost transportat la spitalul judeţean, pentru îngrijiri medicale.

Un copil de etnie romă, care îşi ducea traiul pe rampa de gunoi a municipiului Baia Mare, a ajuns astăzi la spital cu răni la nivelul membrelor inferioare după ce a fost accidentat de un buldozer care efectua lucrări în zonă. Şoferul utilajului l-a văzut prea târziu pe copil. Acesta dormea sub un morman de cartoane. "S-o dus după fiere. L-o dus ţiganii. Şi le-am tot zis să nu-l ducă, că şi io în beteagă, cu tensiunea şi inima, şi am şi o boală la genunchi. Nu-l mai las pe rampă", a spus mama copilului.

La faţa locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor, care a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. "Am fost solicitaţi la intervenţie pe rampa de gunoi unde am găsit un copil cu vârsta de 11 ani, lovit de buldozer. Acuza dureri la membrul inferior stâng şi prezenta o hemoragie mică la nivelul organelor genitale. A fost transportat la U.P.U. pentru mai multe investigaţii", a precizat Andrei Boga, S.M.U.R.D. Maramureş.

Şoferul care l-a accidentat pe copil este angajat al firmei de salubrizare a municipiului Baia Mare. "La o manevră de mers înapoi a fost accidentată o persoană care nu avea ce căuta acolo, care dormea sub nişte grămezi de cartoane. Practic nu l-a văzut. Persoana respectivă nu este angajat al nostru. Este din ceea ce ştim şi din declaraţiile celorlalte persoane, care sunt pe acolo prin zonă, că este o persoană care consumă acele droguri la pungă. A fost alungat inclusiv azi-noapte de două ori de către echipajele Poliţiei Ecologice care lucrează şi noaptea, tocmai ca să evite accesul persoanelor străine în zonă", a declarat şeful firmei de salubrizare a municipiului Baia Mare, S.C. DRUSAL S.A., Ioan Cardoş.

Cazul a intrat în atenţia oamenilor legii. În funcţie de rezultatele anchetei, vor fi luate măsurile care se impun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.