Baia Mare: Trei accidente soldate cu victime au avut loc ieri pe trecerile pentru pietoni de pe Bulevardul Independenţei

Baia Mare: Trei accidente soldate cu victime au avut loc ieri pe trecerile pentru pietoni de pe Bulevardul Independenţei

Din cauza poleiului şi a zăpezii de pe carosabil, o femeie din Baia Mare a fost transportată aseară la Spitalul Judeţean, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

3 accidente soldate cu victime au avut loc în cursul zilei de ieri pe Bulevardul Independenţei din Baia Mare. Cel mai grav dintre acestea s-a petrecut ieri seară. Un bărbat din Cavnic, în vârstă de 33 de ani, conducea un autoturism pe tronsonul de drum dinspre strada Victoriei înspre Bulevardul Republicii. Ajungând  în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcată si semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unei femei din Baia Mare care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spital iar în urma investigaţiilor, medicii au decis internarea ei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind “zero”.

La faţa locului s-au adunat şi câţiva studenţi care i-au luat la rost pe poliţişti pentru starea proastă a drumului, situaţie ce i-a iritat pe oamenii legii. "Ai ceva de comentat sau ce probleme aveţi? Rezolvaţi dumneavoastră accidentul. Ce-s cu comentariile astea? Vorbim de victime aici, nu vorbim de cine curăţă drumul. Vedeţi-vă de treaba dumneavoastră", le-a sugerat unul dintre poliţişti.

În cauză se vor lua măsurile legale care se impun la finalizarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.