Baia Mare: TENTATIVĂ DE SUICID – Un bolnav mintal a vrut să îşi arunce fiica în fântână. Nereuşind, a recurs la alt gest!

Baia Mare: TENTATIVĂ DE SUICID – Un bolnav mintal a vrut să îşi arunce fiica în fântână. Nereuşind, a recurs la alt gest!

Situaţie tragi-comică în cartierul băimărean Firiza, acolo unde un tată a vrut să îşi arunce fiica în fântâna din propria curte. Din fericire, femeia a scăpat din mâinile bărbatului cu ajutorul vecinilor. Văzând că nu poate să îşi ducă la îndeplinire gândurile întunecate, bărbatul a decis să se arunce chiar el în fântână. Se pare însă că a fost vorba doar de o tentativă de suicid. Bărbatul s-a sprijinit de nişte pietre din fântână şi a aşteptat să fie salvat de echipajele de intervenţie. Potrivit vecinilor, bărbatul se confruntă cu grave probleme de sănătate mintală.

Un locuitor din cartierul băimărean Firiza s-a trezit în această dimineaţă cu gânduri de suicid. De vină ar fi fost chiar fiica acestuia, pe care o bănuia că l-a denunţat la poliţie. Însă scenariul respectiv a fost doar o închipuire a bărbatului. Femeia mai susţine că gestul la care a recurs tatăl său poate fi pus pe seama problemelor mintale de care suferă. Mai mult, nu este pentru prima dată când recurge la asemenea fapte. Însă cel de azi a întrecut orice limită. Femeia a scăpat singură din braţele tatălui său, după ce mai mulţi vecini, speriaţi de cele auzite, s-au îndreptat spre casa lor şi au strigat să dea drumul fetei. Aceştia mărturisesc că a fost mai mult circ decât spaimă. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.