Baia Mare: Tânăra care a căzut joia trecută de la etajul IV a decedat

Baia Mare: Tânăra care a căzut joia trecută de la etajul IV a decedat

Un stop cardiorespirator a luat viaţa tinerei în vârstă de 22 de ani, care a căzut joia trecută de la etajul 4 al imobilului în care locuia. Medicii au încercat minute în şir să o resusciteze însă efortul lor a fost în zadar.

Tânăra în vârstă de 22 de ani, care a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Olteniei din Baia Mare, a decedat sâmbătă seara, în jurul orei 22:00. Medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire, încă de la internarea acesteia în spital. "Avea leziuni multiple, foarte grave, incompatibile cu viaţa, din păcate, lucru pe care deja îl cam bănuiam noi după evoluţia cazului. Din păcate, nici chirurgical nu era abordabil. În cele din urmă, a decedat", a declarat dr. Radu Dragoş, directorul medical al Spitalului Judeţean.

La faţa locului, paramedicii S.M.U.R.D. au găsit victima în stare conştientă, însă cu politraumatism, multiple fracturi la membrele inferioare, bilateral şi la membrul superior drept dar şi cu o contuzie tocaro-abdominală. Organismul tinerei a cedat însă la două zile de la accident.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.