Baia Mare: Show aviatic pe cerul Băii Mari, cu cei mai buni piloţi ai României

Baia Mare: Show aviatic pe cerul Băii Mari, cu cei mai buni piloţi ai României

Singura femeie din România, care face parte din lotul naţional de acrobaţie „Şoimii României”, a fost prezentă la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Baia Mare, unde a făcut senzaţie cu acrobaţiile aeriene la spectacolul aviatic Fly Bay 2012.

Mii de maramureşeni au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la un spectacol aviatic de excepţie, oferit de cei mai buni piloţi din România. Mihaela Olteanu a fost una dintre senzaţiile show-ului aerian, acrobaţiile prezentate de singura femeie din lotul „Şoimii României” lăsându-i cu gura căscată pe cei prezenţi la miting. Mihalea Olteanu spune că de 14 ani de când a făcut o pasiune pe zbor, adrenalina s-a transformat în obişnuinţă. "Adrenalină nu mai este. Când suntem acolo sus deja eşti concentrat la ceea ce ai de făcut, la încadrare, să nu zbori departe de public, să faci figurile precise, exact aşa cum ţi-ai propus tu. Nu mai este loc de adrenalină, e obişnuinţă deja şi sunt alţi parametri care trebuie urmăriţi în timpul zborului", a spus Mihaela Olteanu.

Mihaela Olteanu s-a aflat pentru prima dată la un miting aerian în judeţul Maramureş. La coborârea din avion, Mihaela a mărturisit că zborul a fost plăcut dar solicitant, datorită reliefului muntos. "A fost foarte plăcut. E mai solicitant că pe o parte sunt munţi şi este un pic derutant, orizonul nu este egal dar oricum este foarte frumos aici. Mie îmi place la nebunie.", a adăugat Mihaela Olteanu. Punctul culminant al acrobaţiilor aeriene l-a reprezentat spectacolul oferit de George Rotaru, directorul Aeroclubului României. Senzaţie au făcut şi grupurile de paraşutişti, care i-au salutat pe maramureşeni de la înălţime, cu un steag al României.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.