Baia Mare: REFERENDUM- Tineretul liberal şi social-democrat îi îndeamnă pe maramureşeni să iasă la vot, indiferent de opţiunea politică

Baia Mare: REFERENDUM- Tineretul liberal şi social-democrat îi îndeamnă pe maramureşeni să iasă la vot, indiferent de opţiunea politică

Junii liberali şi social-democraţi îi îndeamnă pe toţi tinerii să iasă la vot în data de 29 iulie şi să-şi exprime opţiunea electorală, indiferent de simpatia sau preferinţa  politică. Apelul a fost făcut azi de liderii T.N.L. şi T.S.D. Maramureş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dacă românii îşi doresc cu adevărat schimbarea preşedintelui României, Traian Băsescu, au ocazia să dovedească acest lucru la referendumul din 29 iulie. Liderii T.N.L. şi T.S.D. Maramureş fac un apel către maramureşeni, şi în special către tineri, să îşi exercite cu încredere dreptul de vot, indiferent de opţiunea politică. "Important este să-şi exercite dreptul de vot, drept care este câştigat prin Constituţia României, prin democraţia pe care o avem şi drept pe care, ca şi cetăţeni, suntem obligaţi să ni-l exercităm pentru a ne putea spune părerile despre anumiţi termeni şi condiţii politice din zilele noastre", a declarat preşedintele Tineretului Naţional Liberal Baia Mare, Ionel Bogdan. "Noi în momentul de faţă trebuie să ne hotărâm asupra demiterii actualului preşedinte iar abia după vom discuta despre posibilii candidaţi, care pot să vină, într-adevăr, şi din partea P.N.L., pot să vină şi din partea U.S.L., dar până atunci românii trebuie să hotărască dacă îl mai vor sau nu îl mai vor pe actualul preşedinte, Traian Băsescu", a precizat Ciprian Cozoplean, T.S.D. Baia Mare.

Decizia P.D.L.-ului, de a îndemna alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie este total greşită, susţine liderul T.N.L. Baia Mare. "Noi, tinerii liberali şi tinerii social-democraţi, suntem convinşi că această metodă de abordare este total greşită şi că, dacă vorbim despre democraţie, a încerca să influenţezi oamenii să nu se prezinte la vot este total greşit.", a adăugat Ionel Bogdan.

Junii liberali şi social-democraţi sunt încrezători în rezultatele referendumului din 29 iulie. Aceştia speră ca 45% din populaţia României, cu drept de vot, să îşi exprime duminică opţiunea politică.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.