Baia Mare: PDL Maramureş a început negocierile cu UNPR pentru posibilele alegeri din toamnă

Baia Mare: PDL Maramureş a început negocierile cu UNPR pentru posibilele alegeri din toamnă

După ce ieri, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean, aleşii Opoziţiei l-au acuzat pe Mircea Man că a intrat în campanie electorală încă de la sfârşitul anului trecut, astăzi, preşedintele Partidului Democrat Liberal a încercat să dreagă busuiocul, anunţând în cadrul unei conferinţe de presă că ar fi bine atât pentru Maramureş cât şi pentru ţară ca, din punct de vedere politic, campania pentru alegerile din 2012 să înceapă cât mai târziu. Contrar acestei afirmaţii, Man a recunoscut că PDL a început deja negocierile cu UNPR. Semn că la nivel judeţean au început deja să se facă jocurile politice.

Partidul Democrat Liberal şi-a stabilit în principiu candidaţii pentru Consiliul Judeţean Maramureş şi Primăria municipiului Baia Mare. Mircea Man nu va ieşi din cursa pentru conducerea judeţului nici în 2012 iar în ceea ce priveşte Primăria Municipiului Baia Mare, Partidul Democrat Liberal spune îl va susţine pe actualul director al Aeroportului Baia Mare, Mihai Pătraşcu. Însă la nivel local, lucrurile nu sunt bătute în cuie. Însuşi Mircea Man a recunoscut că PDL a început deja negocierile cu UNPR, formaţiune politică ce, potrivit zvonurilor, doreşte să îl arunce în cursa pentru fotoliul de primar pe cel mai proaspăt membru de partid, Mircea Dolha. "Avem nume de primar şi pentru Baia Mare. Este directorul de la Aeroportul Baia Mare, Mihai Pătraşcu. Dar asta nu înseamnă că nu mai pot să apară nume. Însă în acest moment, pe toate evaluările pe care le avem, este Mihai Pătraşcu. S-ar putea să vina UNPR-ul cu un reprezentant mai bun. În momentul în care într-un sondaj de opinie, reprezentantul UNPR-ului are un scor mai bun decât reprezentantul nostru, nu va fi o bătălie uselistă ci vor conta argumentele, va prima buna colaborare şi candidatul cel mai bine situat va fi candidatul susţinut şi de Partidul Democrat Liberal", a declarat preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man.

În data de 18 ianuarie, Curtea Constituţională va decide dacă alegerile locale vor fi comasate sau nu cu cele parlamentare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.