Baia Mare: Organizaţiile PNL se află în plin proces de evaluare

Baia Mare: Organizaţiile PNL se află în plin proces de evaluare

Organizaţiile judeţene din întreaga ţară ale Partidului Naţional Liberal se află la ora actuală într-un plin proces de evaluare. Anunţul a fost făcut de consilierul personal al preşedintelui PNL, Dan Mihalache, care a declarat că a venit vremea ca milităria să fie dată jos din pod, că altfel nu va mai funcţiona nimic bine în interiorul formaţiunii politice.

Procesul de evaluare al organizaţiilor judeţene PNL a fost demarat în urma ultimei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional al Partidului Naţional Liberal. "Acest proces de audit de valoare se face ca uneori ei nici măcar să nu îşi dea seama că sunt verificaţi. Facem un inventar, inclusiv sondaje prin telefon, pe ceea ce ne-a oferit ca reţea electorală, ca baze de date privind militanţii. Avem un audit şi pe comunicare publică şi cred că undeva la mijlocul lunii ianuarie vom avea un sistem de punctare a organizaţiilor în urma căruia vor exista şi măsuri", a declarat Dan Mihalache, consilier personal al preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Măsurile care se vor lua şi în cazul organizaţiei politice de la nivel judeţean vor putea fi comunicate abia spre sfârşitul lunii ianuarie. Măsurile care se vor lua şi în cazul organizaţiei politice de la nivel judeţean vor putea fi comunicate abia spre sfârşitul lunii ianuarie. În ceea ce priveşte scrisoarea semnată de mai mulţi liberali care cereau demisia preşedintelui PNL Maramureş, Radu Ştef, consilierul lui Crin Antonescu a declarat că acestă chestiune se află încă în stand-by. Nici la filiala din Borşa nu s-au lămurit încă toate probleme, cert este organizaţia este condusă acum de un preşedinte interimar, în persoana lui Gheorghe Hotea, directorul medical al spitalului din localitate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.