Baia Mare: O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia

Baia Mare: O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia

O tânără în vârstă de 22 de ani din Baia Mare a ajuns ieri la spital, după ce a căzut de la etajul patru al imobilului în care locuia. Victima a fost transportată în stare stabilă la unitatea de primiri urgenţe însă impactul cu solul putea să-i fie fatal, dacă nu ar fi căzut prima dată pe acoperişul unui garaj.

Nimeni nu cunoaşte cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.  Mama acesteia spune că a auzit-o vorbind la telefon pe un ton agitat însă nici prin gând nu i-a trecut că fiica ei ar putea ajunge în această situaţie. "Am chemat-o la masă, am venit de la servici, a mâncat, e pe noapte, s-a dus să se culce şi şi-a închis uşa la cameră. A vorbit agitată la telefon, îmi spun vecinii, şi a căzut. Nu era supărată", a spus mama fetei.

Alertaţi de strigătele de durere ale fetei, vecinii au sunat la 112. "Am auzit ceva. Am crezut că cine ştie ce obiect a căzut dar când am auzit au, au … Am ieşit repede la scară. Nu am mişcat-o, am zis să vină salvarea, am sunat la 112. Era conştientă şi tot cerea apă şi zicea că nu poate respira", a povestit unul dintre vecini. Victima a fost transportată la spital în stare stabilă, însă cu numeroase fracturi la membrele inferioare şi o contuzie toracico-abdominală. "La faţa locului, pacienta a fost găsită conştientă, cu politraumatism, multimple fracturi la membrele inferioare, bilateral, şi membru superior drept dar şi o contuzie tocaro-abdominală", a declarat dr. Claudia Herman, medic S.M.U.R.D. Cazul a fost preluat de oamenii legii, care vor cerceta împrejurările ce au dus la producerea acestui accident.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.