Baia Mare: O societate comercială din Sighetu Marmaţiei a donat brichete de lemn pentru sinistraţii din judeţul Vrancea

Baia Mare: O societate comercială din Sighetu Marmaţiei a donat brichete de lemn pentru sinistraţii din judeţul Vrancea

Un transport cu brichete de lemn donate de către conducerea unei societăţi din Sighetu Marmaţiei, destinat pentru încălzirea populaţiei sinistrate din judeţul Vrancea a plecat ieri, din Maramureş.

Alţi oameni de omenie au dorit să îşi arate solidaritatea faţă de persoanele sinistrate, aflate în nevoi şi care se confruntă cu probleme. Autovehiculul încărcat cu acest material care reprezintă un combustibil alternativ va ajunge la Focşani şi va fi însoţit de comandantul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş, locotenent Radu Bodea şi doi subofiţeri. 

I.S.U. Maramureş s-a alăturat efortului umanitar de ajutorare a cetăţenilor din zonele afectate de ger şi de căderile masive de zăpadă din ultima vreme. O echipă formată din lt. Radu Bodea, comandantul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş, plt. Alexandru Tămaş şi plt. Marius Filip, de la aceeaşi subunitate, s-a deplasat cu un camion încărcat cu 5 tone de peleţi din rumeguş- combustibil pentru sobe şi centrale termice- în comuna Vadu Păşii din judeţul Buzău.
Peleţii, care au fost donaţi de o societate comercială din Sighetu Marmaţiei, vor fi distribuiţi astăzi locuitorilor greu încercaţi din Vadu Păşii. "Echipa a plecat la drum vineri, la ora 16:00, şi a ajuns în localitatea buzoiană mai sus amintită sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 10:00. Echipa s-a deplasat cu camionul proprietate personală a plt. Alexandru Tămaş, pus la dispoziţie în mod voluntar de către acesta şi a parcurs aproape 700 de kilometri până la destinaţie. Cei trei pompieri maramureşeni au condus cu schimbul toată noaptea. Imediat după ce autovehiculul a fost descărcat, operaţiune la care au dat o mână de ajutor pompierii Detaşamentului Buzău, dar şi militari din cadrul M.Ap.N., echipa I.S.U. Maramureş a pornit înapoi spre casă.", informează un comunicat de presă transmis de I.S.U. Maramureş.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.