Baia Mare: O persoană a fost accidentată pe trecerea de pietoni

Baia Mare: O persoană a fost accidentată pe trecerea de pietoni

Un accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în apropiere de Teatrul Municipal din Baia Mare. Un pieton, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, a fost acroşat de o conducătoare auto, pe trecerea de pietoni. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale iar şoferiţa va rămâne câteva luni fără permisul de conducere.

Un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 09:00, pe strada Crişan din municipiul Baia Mare. Din primele cercetări, conducătoarea auto se pare că a observat prea târziu persoana care angajase în traversarea străzii şi a acroşat-o chiar pe trecerea pentru pietoni.În urma impactului, victima s-a ales doar cu răni uşoare. "Din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului marca Opel Astra, care circula pe strada Cloşca, ajungând la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată, de la intersecţia acesteia cu strada Crişan, nu acordă prioritate de trecere unui pieton angajat se pare regulamentar în traversarea părţii carosabile, prin partea dreaptă a conducătorului auto, fiind accidentată cu partea faţă, se pare, uşor. Victima a fost transportată la spital de echipajul S.M.U.R.D., urmând a i se stabili diagnosticul", a declarat agentul Claudiu Indre, din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În funcţie de certificatul medico-legal, vor fi luate măsurile care se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.