Baia Mare: O mamă care traversa strada regulamentar alături de copilul ei au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni

Baia Mare: O mamă care traversa strada regulamentar alături de copilul ei au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni

O mamă în vârstă de 26 de ani alături de micuţul ei de doar şase ani au fost ieri după-masă victimele unui accident rutier. Aceştia s-au angajat regulamentar în traversarea unei străzi din municipiul Baia Mare însă ghinionul lor a fost şoferiţă care nu i-a observat la timp şi i-a spulberat la câţiva metri buni de zebră.

Gravul accident s-a petrecut ieri după-masă, pe Bulevardul Republicii din Baia Mare. Potrivit martorilor, conducătoarea auto nu circula cu viteză dar i-a observat prea târziu pe cei doi pietoni pentru a mai putea evita tragedia. Şoferiţa în vârstă de aproximativ 30 de ani nu a dorit să dea declaraţii despre cele întâmplate. "O maşină de culoare albă s-a apropiat de trecreea de pietoni, nu a observat două persoane, o mămică cu un copil, şi i-a acroşat, fără să pună frână, târându-i aproape 20 de metri. Avea ceva viteză, dar nu mare. Erau pe jos, au venit două ambulanţe, i-au ridicat şi i-au transportat la spital. Era sânge pe jos, erau târâţi", a spus Radu Pop, martor.

Copilul a scăpat doar cu o speriatură zdravănă şi cu câteva răni uşoare la nivelul feţei. În schimb, mama acestuia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. "Am fost solicitaţi la un accident rutier cu două victime. Victima preluată de către SMURD prezenta o plagă la nivel occipital şi un hematon la acelaşi nivel. Este stabilă hemodinamic. A fost predată în serviciul de urgenţă a Spitalului Judeţean Baia Mare", a declarat paramedicul SMURD.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorităţii de trecere celor doi pietoni care s-au angajat regulamentar în traversarea străzii. "Se pare că autoturismul Renault care circula pe Bulevardul Republicii dintre Bulevardul Traian înspre Bulevardul Unirii şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 32 nu acordă prioritate de trecere a două persoane aflate regulamentar în traversarea străzii pe la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane", a declarat agent şef Florin Frenţ, SPR Maramureş

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.