Baia Mare: O femeie şi un bărbat, prinşi la furat în supermarket

Baia Mare: O femeie şi un bărbat, prinşi la furat în supermarket

O femeie şi un bărbat aflaţi la cumpărături în supermarketurile situate pe Bulevardul Unirii, respectiv pe strada George Coşbuc din municipiul Baia Mare au fost prinşi de angajaţii magazinelor în timp ce încercau să fure. Ambele persoane sunt acum cercetate de organele abilitate.

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, din partea personalului unui supermarket situat pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de jandarmerie care a identificat-o pe Beatrice K. de 44 ani, din Timiş, care este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 16.01.2012, în jurul orei 13:30 aceasta s-a deplasat la magazin, unde de la diferite raioane a luat un ceas de mână, o foarfece şi 32 bucăţi de ciocolată „Milka”, pe care le-a ascuns în geantă. La casele de marcat, aceasta nu a achitat produsele ascunse, fapt pentru care la ieşirea din magazin a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de control, până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Poliţiei municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Luni 16 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, în urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea personalului unui supermarket situat pe strada George Coşbuc din Baia Mare, referitoare la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe Dumitru M. de 37 ani, din Merişor, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În jurul orei 11:00, cel în cauză s-a deplasat la magazin cu intenţia de a face unele cumpărături. A pus în coşul de cumpărături diferite produse alimentare şi nealimentare, după care a luat din coş un deoroll „Nivea”, trei şampoane pentru păr „Dalin”, două deospray „Natural” şi o cutie de cafea „Brasero”, pe care le-a ascuns în buzunarele de la haina cu care era îmbrăcat. Ajuns la casele de marcat, a achitat doar produsele din coşul de cumpărături nu şi produsele ascunse în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.