Baia Mare: Mircea Ursache – "Catalin Chereches este un incepator politic!"

Baia Mare: Mircea Ursache – "Catalin Chereches este un incepator politic!"

Declaratiile facute de primarul municipiului Baia Mare impotriva candidatului Uniunii Social Liberale Maramures pentru functia de deputat in Parlamentul Romaniei continua sa fie criticate de membrii USL. Acestia sustin ca edilul Baii Mari, cel care a candidat pentru functia de primar din partea USL, este un incepator politic, care abia a ajuns la varsta majoratului.

Cu toate acestea, membrii USL Maramures sunt convinsi ca primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, nu va trada Uniunea si ca, in cele din urma, Florin Tataru va avea si sprijinul celui care conduce orasul Baia Mare. "Dansul va declara ce crede de cuviinta, pozitia dansului este cea pe care o stim cu totii, a noastra difera putin. Noi consideram ca problema este rezolvata din punctul nostru de vedere. Dansul este o fire cu un temperament mai original, speram ca isi va reveni cu timpul", a spus presedintele PNL Maramures, Radu Stef. "Eu sunt convins ca nu este o problema si ca incet, incet, ne vom aseza pe un fagas normal, pe un drum comun. Suntem preocupati sa construim, sa actionam impreuna, nu sa reactionam la diversi stimuli din exterior sau din interior", a adaugat directorul de campanie al USL si purtatorul de cuvant, Cristian Anghel.

Reprezentantii Partidului National Liberal Maramures, in care Catalin Chereches este membru simpatizant, sustin ca nu-l vor sanctiona pe edil din pricina declaratiilor facute impotriva lui Tataru. In schimb, situatia nu pare sa fie asemanatoare in tabara pesedistilor. "Ultimele declaratii ale primarului din Baia Mare, netaxate politic pana acum sunt o dovada a neintelegerii lui, a rolului pe care USL-ul il joaca si il va juca in viata politica a Romaniei. Sunt decizii de incepator politic, in niciun caz al unui lider, cum se autointituleaza, si trebuie sa va spun ca voi taxa si voi face demersurile necesare la Bucuresti ca o astfel de atitudine anti USL sa inceteze", a punctat presedintele PSD Maramures, Mircea Ursache.

Catalin Chereches a declarat in urma cu ceva timp ca va sustine pentru alegerile in functia de deputat o femeie, reiesind de aici o serie de zvonuri cum ca acesta ar cocheta cu Partidul Democrat Liberal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.