Baia Mare: Mircea Dolha si-a relansat astazi candidatura pentru deputatie, sub semnul Partidului Ecologist Roman

Baia Mare: Mircea Dolha si-a relansat astazi candidatura pentru deputatie, sub semnul Partidului Ecologist Roman

Mircea Dolha, fostul viceprimar al municipiului Baia Mare si-a relansat astazi candidatura pentru functia de deputat in Colegiu 2 Baia Mare Est, sub semnul Partidului Ecologist Roman. Asta dupa ce, in urma cu aproximativ trei saptamani, aceasta a declarat public ca va candida drept independent.

La conferinta de lansare a candidaturii au luat parte si reprezentanti ai Partidului Ecologist Roman de la Bucuresti in prezenta caruia Mircea Dolha si-a semnat adeziunea de aderare la acest partid. "Astazi semnez adeziunea ca sa demonstrez ca cele doua partide care si la interventia mea au semnat un protocol de fuziune, vor deveni o forta si in Maramures si la nivel national cu sanse reale de castig pe 21 august si ca eu cred ca acasta miscare ecologista si cred ca revolutia aceasta poate sa inceapa de la Baia Mare cu adevarat", este de parere candidatul P.E.R., Mircea Dolha.

Fostul viceprimar sustine ca a fost curtat de mai multe partide politice pentru aceasta miza politica insa, spune el, a refuzat sa se compromita. "Eram pus intr-o dilema ce sa fac. Sa ma duc la PDL pentru ca am fost invitat la negocieri si sa ma incadrez intr-o formatiune politica unde nu ma regaseam, nu eram eu, sa ma duc la UNPR unde am colegi si prieteni cum este Cristian Diaconescu, stiti foarte bine relatia mea cu el sau ceilalti, Sarbu si domnul ministru Oprea si eram catalogat drept un om, un ins la fel ca ceilalti care doreste sa maerga la putere pentru ca in mod sigur mi se lega de venirea mea la UNPR si anumite functii, si anumite foloase pe care le-as putea aduce. La PSD am fost tinut in anticamera, e vorba aici de o metafora, nu in anticamera propriu-zisa si acest lucru nu cred ca mi se potriveste pentru ca am fost convins sa nu candidez, mi s-au oferit chiar functii importante si nu cred ca ma pot abate de pe drumul meu, la PNL nu puteam sa ma duc pentru ca au un protocol clar si candidatul era al PSD-ului iar eu doream sa candidez, motiv pentru care am acceptat sa fiu sprijinut de Partidul Ecologist Roman si Partidul Verde", explica Mircea Dolha.

Mircea Dolha si-ar dori ca in aceasta campanie sa fie sprijinit si de primarul municipiului Baia Mare. Avand in vedere ca edilul nu agreeaza candidatul desemnat de USL, Dolha urmarste sa-i propuna lui Catalin Chereches o intalnire in speranta ca va deveni succesorul lui in functia de deputat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.