Baia Mare: Mircea Dolha, amenintat cu bataia

Baia Mare: Mircea Dolha, amenintat cu bataia

Tensiuni intre candidatul Partidului Ecologist Roman pentru functia de deputat, Mircea Dolha si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Calin Matei. Acesta din urma il acuza pe Dolha ca ponegreste si defaimeaza imaginea mai multor pesedisti maramureseni. Vizibil iritat de situatie, Calin Matei l-a amenintat pe candidatul ecologistilor cu bataia.

Dupa excluderea lui Mircea Dolha din PSD, membrii partidului nu au scos niciun cuvant despre adevaratele motive pentru care Dolha a fost dat afara din formatiunea politica. Insa daca acesta nu se va potoli, Calin Matei il avertizeaza ca va avea de dus in spate un sac greu in aceasta campanie electorala. "Daca vrea Mircea Dolha bataie electorala sau altfel de bataie, o sa o primeasca. O sa o primeasca pentru ca niciunul dintre colegii nostri nu l-au murdarit si si-a vazut de drumul lui independent, l-am lasat in pace fara sa il atacam cand a fost el mare candidat la primarie, independent. Cele doua treimi care l-au votat le-a luat cu cantare. Sa-l vad cum o sa de acum cantare la tot colegiul. Ca daca mergi pe mintea lui de bibilica si pe tot ceea ce face va spun eu ca e om de o mana de oameni. Daca continua ii atrag atentia ca o sa aiba un sac cam greu de dus in spate: USL-ul in special si alti membri", a spus vicepresedintele Consiliului Judetean, Calin Matei.

De cealalta parte, Mircea Dolha infirma declaratiile lui Calin Matei si ii cere exemple care sa ateste faptul ca a facut declaratii impotriva pesedistilor maramureseni. Mai mult decat atat, Dolha este convins ca vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures nu il va sustine in campania electorala pe Florin Tataru, asa cum a declarat de fapt in cadrul conferintei de presa a Uniunii Social Liberale Maramures, care a avut loc vinerea trecuta. "Domnului Matei Calin eu ii multumesc de pe acum pentru sprijinul acordat in aceasta campanie ca sa pot castiga colegiul de deputat, dansul este impotriva lui Florin Tataru si ii multumesc, motiv pentru care, dupa ce o sa vad si voturile, ca sa fiu sigur ca m-a ajutat, nu inainte ca nu cred in promisiuni, o sa ii dau o sticla de sampanie in 22 august", a declarat pentru maramedia.ro, candidatul PER, Mircea Dolha.

Mircea Dolha a mai precizat ca isi va anunta candidatura din partea Partidului Ecologist Roman in curand si in municipiul Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.