Baia Mare: Materialele necesare desfăşurării procesului electoral au fost distribuite în teritoriu

Baia Mare: Materialele necesare desfăşurării procesului electoral au fost distribuite în teritoriu

În această dimineaţă sunt distribuite, din holul Palatului Administrativ, toate materiale necesare pentru buna desfăşurare a referendumului de duminică, la primăriile din judeţ.

Recent a avut loc o videoconferinţă a premierului Victor Ponta cu prefecţii, subprefecţii şi membrii Comisiei judeţene tehnice, în care s-a solicitat luarea tuturor măsurilor necesare pentru derularea în condiţii impecabile a referendumului, a anunţat prefectul Sorin Rednic. De asemenea, ieri s-a desfăşurat videoconferinţa cu Ministerul Sănătăţii, la care au fost prezenţi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi managerii spitalelor din judeţ. În cadrul întâlnirii s-a clarificat modul în care votează persoanele internate în spitale sau centre de ocrotire.

Distribuirea materialelor necesare desfăşurării procesului electoral din data de 29 iulie, mai precis 471.912 buletine de vot, 1985 ştampile cu inscripţia „Votat”, ştampile de control, tuşiere, tuşuri, 471.912 timbre autocolante, modele ale listelor suplimentare, afişe, s-a efectuat în această dimineaţă pe opt rute, sub paza militarizată a jandarmilor. Acestea vor fi preluate în baza unui proces verbal, de către primarii unităţilor administrativ-teritoriale şi preşedinţii birourilor secţiilor de votare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.