Baia Mare: Maramureşenii îşi pot depune C.V.-uri pentru un loc de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Baia Mare: Maramureşenii îşi pot depune C.V.-uri pentru un loc de muncă în sectorul agricol din Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 15 februarie o bursă a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca.

Angajatori şi consilieri EURES danezi vor veni în România pentru a intervieva candidaţii. Sunt oferite circa 75 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii si  a altor fructe şi legume.

CERINŢE GENERALE:
 Vârstă minimă – 18 ani
 Cunoştinţe de limba engleză nivel mediu
 Muncă fizică grea
 Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj
 Munca anterioara în ferme daneze constituie un avantaj
 Flexibilitate cu privire la schimbarea orelor de lucru in timpul contractului de munca.

PERIOADA DE LUCRU:
Recoltarea capsunilor:  Incepand cu sfarsitul lunii mai sau mijlocul lunii iunie pana la sfarsitul lunii iulie sau jumatatea lunii august (5 – 10 saptamani);
Recoltarea mazarii: De la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii august (8 – 14 saptamani);
Recoltare zmeura/capsuni in sere: Din aprilie pana in noiembrie, in diferite perioade de timp.

Pentru a aplica la aceste posturi, persoanele interesate isi vor crea, on line, un CV in limba engleza pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera – www.seasonalwork.dk. Precizam faptul ca prin completarea CV-ului nu se obtine automat un loc de munca, aceasta este doar o conditie obligatorie pentru a fi admis la interviu. Data limita pentru depunerea on line a CV-ului pe site-ul danez este 6 februarie. Preselectia persoanelor inregistrate pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera apartine in totalitate angajatorilor/consilierilor EURES danezi. Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorii danezi care vor participa la interviu se va face in scris de către consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu al candidatului, iar in înştiinţare, consilierii EURES vor preciza detaliile referitoare la locaţia şi programul bursei, precum şi la actele ce trebuie aduse de candidat în ziua interviului. La bursa vor participa NUMAI persoanele invitate/înstiintate de consilierul EURES din cadrul fiecărei Agenţii Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă !
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.