Baia Mare: Mai mulţi maramureşeni au fost puşi pe scandal, în ziua de Paşti

Baia Mare: Mai mulţi maramureşeni au fost puşi pe scandal, în ziua de Paşti

Mai mulţi maramureşeni au fost puşi pe scandal, în ziua de Paşti.

Duminică 15 aprilie a.c., în jurul orei 08:00, în urma unei sesizări, jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Baia Mare, s-au deplasat în Piaţa Libertăţii, din localitate, unde se reclama un scandal. Au fost identificaţi Claudiu D. de 22 ani şi Vlad C. de 24 ani, ambii din localitate, care aflându-se în interiorul unei pizzerii, au provocat scandal adresându-i injurii şi ameninţări cu acte de violenţă administratorului localului, totodată folosind un spray iritant-lacrimogen împotriva lui. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional fiecare cu amendă în valoare de câte 200 lei.

În ziua de sâmbătă 14 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, în urma unei sesizări, patrula mixtă rurală de pe raza localităţii Şomcuta Mare, s-a deplasat în localitatea Pribileşti, unde se reclama un scandal. A fost identificat Adrian B. de 27 ani, din Baia Mare, care pe fondul unor neînţelegeri a provocat scandal, adresându-le injurii şi ameninţări cu acte de violenţă socrilor săi. Acesta a fost sancţionat de către jandarmul din cadrul patrulei mixte rurale cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

În urma unei sesizări telefonice prin S.N.A.U. „112”, duminică 15 aprilie a.c., în jurul orei 03:00, jandarmul din cadrul unei patrule mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a sancţionat cu amendă în valoare de 300 lei, pe Andrei F. de 21 ani, din localitate, pentru faptul că aflându-se pe strada Libertăţii, a provocat scandal, adresând injurii şi ameninţări altei persoane. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.