Baia Mare: JANDARMII ÎN ACŢIUNE – Zeci de sancţiuni aplicate pentru conflicte şi tulburarea ordinii publice

Baia Mare: JANDARMII ÎN ACŢIUNE – Zeci de sancţiuni aplicate pentru conflicte şi tulburarea ordinii publice

Zeci de sancţiuni au aplicat jandarmii băimăreni în ultimele două zile pentru tulburarea ordinii publice dar şi pentru conflictele spontane generate de mai mulţi cetăţeni. Astfel: 

– Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a fost sesizată în data de 8 iulie, în jurul orei 17:00 despre faptul că pe strada Melodiei din localitate, lângă imobilul cu numărul cinci, a izbucnit un conflict între două persoane. La faţa locului a fost identificat Iosif B. de 60 de ani din Baia Mare care adresa cuvinte şi expresii jignitoare şi ameninţa cu acte de violenţă o persoană de sex feminin, Anita M. În conformitate cu legea 61/1991 a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

– Tot în data de 8 iulie, în jurul orei 23:00, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică din Baia Mare a sancţionat o persoană care, aflându-se pe strada Culturii, a tulburat liniştea publică. După efectuarea verificărilor, jandarmii i-au aplicat lui  Claudiu Cătălin G. în vârstă de 20 de ani cu domiciliu în Baia Mare  avertisment scris. Jandarmii din cadrul patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică au mai surprins două persoane, Ovidiu Florin B., în vârstă de 28 de ani şi Cătălin Alexandru B. de 22 de ani, ambii cu domiciliu în Baia Mare, ce se aflau pe bulevardul Bucureşti, în spatele imobilului cu numărul şase şi tulburau ordinea şi liniştea publică spre indignarea locatarilor. Au fost aplicate în conformitate cu legea 61/1991 două avertismente scrise. 

– Jandarmii din compunerea patrulei mixte de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare, au sancţionat în data de 9 iulie, în jurul orei 13:00 , pe Lucian Mihai M. în vârstă de 56 de ani cu domiciliu în Baia Mare cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.  Acesta, aflându-se pe strada Baladei, a alarmat organele de menţinere a ordinii publice fără motiv întemeiat. Tot ieri, în jurul orei 11:00, patrula independentă de ordine şi siguranţă publică din Baia Mare, a surprins o persoană de sex masculin ce se  afla în parcarea unui supermarket de pe strada George Coşbuc din localitate şi oferea spre vânzarea mai multe creioane corectoare pentru vopsea auto fără a deţine nici un document de provenienţă asupra lor. După stabilirea identităţii, Vasile M. în vârstă de 41 de ani cu domiciliul în Galaţi, a fost sancţionat cu avertisment scris şi s-a dispus ridicarea în vederea confiscării unui număr de 5 creioane corector auto în valoare de 100 lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.