Baia Mare: Jandarmii băimăreni au aplicat sancţiuni de peste 2.000 de lei la sfârşitul săptămânii trecute

Baia Mare: Jandarmii băimăreni au aplicat sancţiuni de peste 2.000 de lei la sfârşitul săptămânii trecute

Jandarmii băimăreni au fost solicitaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, să aplaneze scandaluri şi să aplice sancţiuni pentru tulburarea ordinii publice, injurii şi ascultarea muzicii la volum ridicat. Astfel:

– Grupa operativă de jandarmi de pe raza municipiului Baia Mare a fost sesizată vineri, 6 iulie, în jurul orei 19:30, să se deplaseze în incinta unui supermarket de pe strada George Coşbuc, din localitate, unde o persoană a provocat scandal. A fost identificat Sandu U. de 50 ani,  care a început să lovească cu picioarele standul cu ţigări electronice din hol şi standul cu produsele aflate la promoţie de la intrare. Apoi a început să ameninţe cu acte de violenţă persoanele care intrau în magazin. Pentru faptele sale acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

– În seara zilei de 7 iulie, în jurul orei 00:30, jandarmii de pe raza municipiului Baia Mare, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Balla Josef, în imobilul cu nr. 16, o persoană deranjează liniştea vecinilor prin muzică la o intensitate ridicată. A fost identificat Claudiu S. de 34 ani, din Vişeu de Sus, care pentru faptul că a tulburat ordinea şi liniştea publică, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

– Jandarmii din cadrul grupei operative de pe raza municipiului Baia Mare, i-au surprins sâmbătă 7 iulie, în jurul orei 03:30, pe Bondi K. de 26 ani şi Gheorghe C. de 59 ani, ambii din localitate, în timp ce tulburau ordinea şi liniştea publică pe strada Gării, în dreptul imobilului cu nr. 8, prin strigăte şi urlete. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de câte 500 lei fiecare.

– Grupa operativă de jandarmi de pe raza municipiului Baia Mare a fost sesizată sâmbătă 7 iulie, în jurul orei 14:00, să se deplaseze la un local situat pe B-dul Traian, unde o persoană a provocat scandal. A fost identificat Marcel B., din localitate, care i-a adresat jigniri şi ameninţări barmanei, spre indignarea celorlalţi clienţi. Pentru fapta s-a acesta fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 700 lei.
 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.