Baia Mare: Inspectoratul de Poliţie a deschis o anchetă în cazul celor trei poliţişti surprinşi la băută într-un bar din Berinţa

Baia Mare: Inspectoratul de Poliţie a deschis o anchetă în cazul celor trei poliţişti surprinşi la băută într-un bar din Berinţa

Inspectoratul de Poliţie Maramureş a demarat o anchetă în cazul celor trei poliţişti surprinşi la băută într-o crâşmă din satul Berinţa.

"Trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş se află în procedura cercetării prealabile după ce vineri după-amiază au fost surprinşi într-un local de alimentaţie publică consumând băuturi alcoolice, fiind îmbrăcaţi în uniforma instituţiei. Cei trei riscă sancţiuni disciplinare care vor fi aplicate în funcţie de gravitatea abaterilor disciplinare pe care le-au comis şi care merg de la mustrare scrisă şi până la îndepărtarea din sistem", a declarat comisarul Ileana Georgeta Velea, purtător de cuvânt IPJ Maramureş.

Obosiţi şi deshidrataţi după atâta muncă la post şi plimbare cu maşina pe banii statului, trei poliţişti maramureşeni s-au oprit pentru câteva momente să îşi potolească setea la o crâşmă din satul Berinţa. Şi nu cu apă plată sau alte băuturi carbogazoase ori non-alcoolice ci direct cu bere. Doi dintre oamenii legii erau îmbrăcaţi în uniformă de serviciu iar unul dintre ei în haine de civil. Împrejurările în care aceştia au fost surprinşi le-ar putea pune punct carierei în domeniu.
Potrivit martorilor care se aflau în bar, cei doi poliţişti îmbrăcaţi în uniformă i-ar fi cerut colegului lor haine de schimb. Însă a fost prea târziu deoarece camera video avea déjà înregistrată dovada actului lor de inconştienţă. Sancţiunile vor fi aplicate în funcţie de gravitatea abaterii disciplinare precum şi a altor factori care se iau în considerare în astfel de situaţii.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.