Baia Mare: Inaintari in grad la I.S.U. "Gheorghe Pop de Basesti" Maramures

Baia Mare: Inaintari in grad la I.S.U. "Gheorghe Pop de Basesti" Maramures

In aceasta dimineata, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Gheorghe Pop de Basesti" al judetului Maramures a avut loc festivitatea de inaintare in gradul urmator, la termen, a unui numar de 60 de cadre militare, din care 2 ofiteri si 58 de subofiteri. 

La ora 13:00, festivitati asemanatoare vor avea loc la Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei, Viseu de Sus si Pichetul de Pompieri Targu Lapus.

Mr. Marcel Alexandru Zigler, de la compartimentul avizare – autorizare din cadrul Inspectiei de Prevenire a fost avansat la gradul de locotenent-colonel iar slt. Alin Ciolte din cadrul Serviciului logistica a fost avansat la gradul de locotenent.

Vor mai fi inaintati in gradul urmator 20 de subofiteri din Garda de Interventie Somcuta Mare, 18 subofiteri din Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei, 18 subofiteri din Garda de Interventie Bogdan Voda, 28 de subofiteri de la Sectia de Pompieri Viseu de Sus, 21 de subofiteri de la Garda de Interventie Borsa si 19 subofiteri de la Pichetul de Pompieri Targu Lapus.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.