Baia Mare: În primele 6 zile ale lunii februarie, echipajele I.S.U. au intervenit în 107 cazuri

Baia Mare: În primele 6 zile ale lunii februarie, echipajele I.S.U. au intervenit în 107 cazuri

În perioada 31 ianuarie – 06 februarie, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. Maramureş au executat 107 intervenţii, de toate tipurile, pe întreg teritoriul judeţului.

Din total, cele mai multe – 46 au fost la traumatisme, 27 – acţiuni medicale diverse şi 10 – la afecţiuni neurologice. Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare – 59, urmate de cele ale paramedicilor staţiei S.M.U.R.D. Fărcaşa – 16. În aceeaşi perioadă, paramedicii din Sighetu Marmaţiei au efectuat 15 intervenţii, colegii lor din Vişeu de Sus – 6 intervenţii, paramedicii din Bogdan Vodă – 5 intervenţii iar cei din Târgu Lăpuş – 4.
Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii maramureşeni au executat 35 de intervenţii, din care 14 la incendii, 10 – grupate generic sub denumirea de alte tipuri de intervenţii, categorie care cuprinde mai multe tipuri de acţiuni, ce merg de la  transport apă şi transport bolnavi, până la îndepărtarea sloiurilor de gheaţă de pe clădiri şi toaletarea copacilor de pe marginea drumurilor publice. În aceeaşi perioadă, pompierii au mai intervenit şi la 7 arderi necontrolate.
Cele mai multe intervenţii – 14, le-a executat Detaşamentul de Pompieri Baia Mare, urmat de Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei- 7, Secţia Vişeu de Sus – 5 acţiuni, şi  Pichetul Târgu Lăpuş – 3 intervenţii. De la începutul anului, numărul intervenţiilor a ajuns la 109, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 502.
Şi specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au avut  activitate susţinută în ultima săptămână. Ei au efectuat 4 controale dintre care 3 la agenţi economici, 2 la obiective de investiţii  şi 1 la o instituţie publică. Personalul inspecţiei a constatat 14 deficienţe, din care 9 au fost soluţionate. În aceeaşi perioadă, inspectorii au analizat 5 cereri de avize de securitate la incendiu şi 4 cereri de autorizaţii de securitate la incendiu.  Au fost emise 1 aviz de securitate la incendiu şi 3 autorizaţii de securitate la incendiu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.