Baia Mare: În preajma sărbătorii de Moş Nicolae, cosmeticele au fost atracţia hoţilor de supermarketuri

Baia Mare: În preajma sărbătorii de Moş Nicolae, cosmeticele au fost atracţia hoţilor de supermarketuri

Dispeceratul Jandarmeriei Maramureş a fost sesizat din partea personalului unui supermarket situat de pe strada George Coşbuc din Baia Mare, cu privire la faptul că o persoană a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de jandarmerie care a identificat-o pe L. P. de 17 ani, din Asuaju de Sus, ca fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În data de 28 noiembrie, în jurul orei 18:30, tânăra s-a deplasat la magazin iar de la raionul cu produse cosmetice a luat două deospray-uri şi o cremă, pe care le-a ascuns în haina cu care era îmbrăcată. La casele de marcat, aceasta nu a achitat produsele ascunse în haină, fapt pentru care la ieşirea din magazin a fost oprită de către personalul de pază al magazinului şi condusă în camera de control, până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, din partea personalului unui supermarket situat de pe strada George Coşbuc din Baia Mare, cu privire la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de jandarmerie care l-a identificat pe Viorel C. de 18 ani, din Baia Mare, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 03.12.2011, în jurul orei 13:00 acesta s-a deplasat la magazin, unde de la raionul cu produse cosmetice a luat două parfumuri, marca „Adidas”, pe care le-a ascuns în haina cu care era îmbrăcat. La casele de marcat, acesta nu a achitat parfumurile ascunse în haină, fapt pentru care la ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului şi condus în camera de control, până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului magazinului. Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.