Baia Mare: Furt din magazin

Baia Mare: Furt din magazin
Joi 05 ianuarie a.c., în jurul orei 18:30, în urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea personalului unui supermarket situat pe B-dul Bucureşti din Baia Mare, referitoare la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe Andrei T. de 29 ani, din Hideaga, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În jurul orei 18:00, cel în cauză s-a deplasat la magazin cu intenţia de a face unele cumpărături. A pus în coşul de cumpărături diferite produse alimentare şi nealimentare, iar de la raionul cu produse pentru autoturisme a luat un set de chei tubulare „Hut Dixer Lumytools” pe care le-a ascuns ulterior în buzunarul interior al hainei cu care era îmbrăcat. 
Ajuns la casele de marcat, a achitat doar produsele din coşul de cumpărături nu şi setul de chei ascuns în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor.
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.