Baia Mare: FURT – 17 batoane de salam, ascunse într-o geantă de laptop

Baia Mare: FURT – 17 batoane de salam, ascunse într-o geantă de laptop

La sfârşitul săptămânii trecute, Jandarmeria Maramureş a fost sesizată despre faptul că la un supermarket situat pe B-dul Unirii din localitatea Baia Mare, o persoană de sex masculin a sustras produse din incinta magazinului.

La faţa locului s-a deplasat subunitatea operativă de jandarmerie care l-au identificat pe Alex C. de 22 de ani, cel în cauză făcându-se vinovat de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul s-a deplasat la magazin pentru a sustrage unele bunuri pe care ulterior să le valorifice. După ce a intrat în magazin făptuitorul a pus în coşul de cumpărături două sticle cu suc, iar de la raionul carmangerie a luat de pe rafturi şi a ascuns într-o geantă tip laptop pe care o avea asupra sa 17 batoane de salam. Ajuns la casele de marcat făptuitorul a achitat cele două sticle cu suc, dar nu a uitat să achite produsele depozitate în geanta persoanlă. La ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului şi condus în camera de control până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat magazinului în sumă de  481,93 lei a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului. Dosarul cu actele premergătoare şi făptuitorul au fost predaţi Poliţiei Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a fost sesizată în data de 20 iulie, în jurul orei 08:00, să se deplaseze pe  strada Aleea Dobrogei din municipiu, în faţa imobilului cu nr.6 unde s-a reclamat faptul că o persoană de sex masculin  a adresat injurii şi expresii jignitoare fostei soţii, ameninţând-o cu acte de violenţă. Jandarmii chemaţi la faţa locului l-au sancţionat pe Virgil – Gavril Z.,  în vârstă de 43 ani cu domiciliul în Baia Mare cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.