Baia Mare: Florin Tataru, candidatul oficial al USL Maramures pentru functia de deputat pe Colegiul 2 Baia Mare Est

Baia Mare: Florin Tataru, candidatul oficial al USL Maramures pentru functia de deputat pe Colegiul 2 Baia Mare Est

Florin Tataru este candidatul oficial al Uniunii Social Liberale pentru functia de deputat pe Colegiul 2 Baia Mare Est. In urma votului exprimat, din cei 101 membri ai Consiliului Judetean PSD, prezenti, 7 voturi au fost nule, 37 au fost in favoarea Anei Moldovan si 57 in favoarea lui Florin Tataru. 

"In aceste conditii este mai mult ca sigur, intrucat eu voi prezenta Comitetului Executiv National aceasta propunere, ca Florin Tataru va fi validat si de Consiliul National al PSD si automat devine candidatul USL pe Colegiul 2. Stim foarte bine ce inseamna Colegiul 2", a spus presedintele PSD Maramures, Mircea Ursache. Mai mult, aceasta a precizat ca nu se teme de aceasta competitie si nici nu vede in Mariana Pop (posibilul candidat al PDL pe Colegiul 2) un adversar de temut. "Pe ea, chiar daca e cunoscuta pe aici, o va trage PDL-ul mult inapoi si nu cred ca ne va fi un adversar. Mie mi se pare ca in aceasta competitie e un culoar foarte bun pentru USL, trebuie doar seriozitate, trebuie de umblat casa cu casa, mai ales in zona rurala, in cele sapte localitati dar si in zona aceasta aparte a Baii Mari pe care o reprezinta esantionul de electorat din Colegiul 2 Est", a mai precizat Mircea Ursache.

Dupa ce Guvernul va emite hotararea de guvern cu privire la data alegerilor (21 august sau 28 august), echipa USL va incerca ii aduca in Maramures, pe perioada campaniei, pe toti liderii importanti ai PSD si PNL astfel incat alaturi de candidat sa poata fi prezentate nu numai problemele specifice ale zonei cat si ceea ce isi doreste PSD si PNL in etapa urmatoare de guvernare a tarii.

"Candidez pentru Colegiul de deputati nr. 2 Baia Mare pentru a ajunge deputat si pentru a invinge. Candidez pentru a invinge pe acest colegiul impreuna cu colegii din PSD si cu partenerii din PNL. PSD-ul este un partid responsabil, unit, puternic. Impreuna cu PNL-ul in aceasta foarte importanta constructie care este USL-ul suntem o forta politica menita sa transforme Romania intr-o tara demna. Victoria mea in alegeri va fi una politica dar nu imi va apartine mie, va apartine USL-ului si oamenilor care vor munci si a celor care vor vota", a mentionat Florin Tataru, candidatul USL pe Colegiul 2 Baia Mare Est.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.