Baia Mare: Fanfara Municipala a semnat un nou contract cu Primaria Baia Mare

Baia Mare: Fanfara Municipala a semnat un nou contract cu Primaria Baia Mare

Fanfara Municipala a incheiat un nou contract de prestari servicii cu Primaria Baia Mare. Pentru prestatiile artistice executate de catre Fanfara Municipala in perioada 20 iulie – 31 decembrie 2011 in cadrul mai multor evenimente locale care se vor desfasura in Baia Mare in aceasta perioada s-a stabilit ca instrumentistii sa primeasca per prestatia artistica suma bruta de 200,00 lei iar dirijorul, suma de 250,00 lei.

In perioada 20 iulie-31 decembrie, Fanfara Municipala va avea mai multe reprezentatii. In aceasta luna va presta la Ziua Imnului National al Romaniei iar in luna septembrie la Sarbatoarea Castanelor prin parada participantilor si concert la scena. In luna octombrie, fanfara va participa la Ziua Armatei Romane iar in luna decembrie, la Ziua Nationala a Romaniei si Zua Revolutiei Romane. Pe langa aceste evenimente, membrii Fanfarei Municipale vor mai sustine concerte de promenada de patru ori pe luna, in zilele de duminica, in Parcul Municipal, Parcul "Mara", Piata "Sasar"/Parc "RFN" si Piata Libertatii.

Potrivit noului contract, membrii Fanfarei Municipale vor putea sustine concerte si in cadrul altor evenimente de interes pentru comunitate ce vor fi organizate in Baia Mare, insa numai dupa instiintarea prealabila a primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, si cu avizul scris si semnat al acestuia.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.