Baia Mare: Dosarul jafului din Pasul Gutâi va fi judecat de un nou complet de judecată

Baia Mare: Dosarul jafului din Pasul Gutâi va fi judecat de un nou complet de judecată

O nouă răsturnare de situaţie în dosarul jafului din Pasul Gutâi. Judecătorul Codruţa Alb, care s-a ocupat de caz, a cerut astăzi să renunţe la acest dosar. Cererea de abţinere formulată de judecător a fost admisă într-o şedinţă secretă iar dosarul a fost repartizat aleatoriu, unui alt complet de judecată.
Dosarul jafului din Pasul Gutâi a intrat de astăzi în atenţia unui alt complet de judecată. Judecătorul de caz, Codruţa Alb, a cerut să renunţe la acest dosar, cererea de abţinere formulată de aceasta fiindu-i aprobată în cadrul unei şedinţe secrete. Magistraţii Tribunalului Maramureş trebuiau să se pronunţe astăzi în cazul presupusului suspect implicat în jaf, italianul Loddo Massimo, cu privire la legalitatea măsurii arestării preventive a acestuia. Loddo Massimo s-a aflat astăzi singur în boxa acuzaţilor, asta după ce Ursuţ Ioan a decis vineri să îşi pună capăt zilelor, spânzurându-se în celula sa din Penitenciarul Gherla. Noul complet de judecată a stabilit ca următorul termen în dosarul jafului din Pasul Gutâi să fie data de 26 ianuarie. Noul judecător de caz este Camelia Balint.

"Dosarul 4583/100/2010, 23 ianuarie 2012: Prin încheierea penală din 23.01.2012, dispune: În baza art. 50, 52 din Codul de procedură penală, admite cererea de abţinere formulată de doamna judecător ALB CODRUŢA VIOLETA din cadrul Tribunalului Maramureş de la soluţionarea dosarului nr. 4583/100/2010 al Tribunalului Maramureş. Fără nici o cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică din 23 ianuarie 2012. A fost admisă cererea de abţinere, dosarul a fost repartizat aleatoriu.", conform Tribunalului Maramureş.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.