Baia Mare: Cristian Pîrvulescu le vorbeşte maramureşenilor despre "Criza economică şi mecanica electorală"

Baia Mare: Cristian Pîrvulescu le vorbeşte maramureşenilor despre "Criza economică şi mecanica electorală"

Cristian Pîrvulescu, preşedintele Asociaţiei "Pro Democraţia", va fi prezent la sfârşitul acestei săptămâni în municipiul Baia Mare pentru a le vorbi maramureşenilor despre "Criza economică şi mecanica electorală".

Sâmbătă, 14 ianuarie a.c., de la ora 11:00, la Centrul Millennium I din municipiul Baia Mare, CRISTIAN PÎRVULESCU – conf.univ.dr. la Facultatea de Ştiinţe Politice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, politolog şi fin observator al vieţii politice româneşti, va susţine o conferinţă pe tema: ,,Criza economică şi mecanica electorală”. Născut pe data de 9 ianuarie 1965 la Ploiești, Cristian Pîrvulescu este un impozant politolog și comentator al vieții sociale și politice romanești. Absolvent al Facultății de Filosofie al Universității București promoția (1989), Cristian Pîrvulescu s-a format la școala de politologie franceză. Din anul 1999 este președintele Asociației „Pro Democrația”. Este conf. univ. dr. la Facultatea de Științe Politice a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, unde susține cursurile de Politică Comparată și Instituționalism Politic. Începand din anul 1996 este membru al Asociației Romane de Sociologie, iar din 2007, membru în Comitetul Economic și Social European. 
 Ca analist politic, s-a pronunțat pentru corectitudinea și transparența finanțării partidelor și a actului politic, dar și pentru diminuarea rolului lor în ceea ce privește inițiativele guvernamentale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.