Baia Mare: CRIMĂ – Un bărbat din Şişeşti şi-a ucis nevasta, în urma unor discuţii aprinse

Baia Mare: CRIMĂ – Un bărbat din Şişeşti şi-a ucis nevasta, în urma unor discuţii aprinse

O crimă sângeroasă a avut loc ieri după-masă în comuna maramureşeană Şişeşti,   după ce un bărbat şi-a ucis cu sânge rece soţia. Între cei doi soţi a izbucnit un conflict spontan în urma caruia barbatul de 56 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit.

O tânără în vârstă de 18 ani din Şişeşti a rămas fără părinţi după ce mama acesteia a murit în chinurile provocate chiar de cel care îi era soţ. Fata era plecată cu bunica acestei la doctor. Abia când s-au întors acasă a aflat vestea cumplită. "Am fost la consiliu, şi m-am dus după medicamente, încolo către Dăneşti şi apoi m-am dus în Baia Mare. Am avut treburile mele. Şi când m-am întors au venit nişte vecini, strigând că vai de mine, nu ştiu ce s-o întâmplat acolo. Atât. Fata strigă de moarte acolo că o rămas singură. Au o fată de 18 ani. Nu ştiu unde o să rămână acuma, că are animale, are vaci, are porci, are găini, îi la şcoală", a spus mama criminalului.

Prin sesizarea facuta prin apelul unic de urgenta 112 a fost anunţat faptul că femeia s-a sinucis cu un cutit in propria casa. In urma cercetarilor, politistii au constatat ca femeia nu si-a pus capat zilelor singura ci a fost omorata. Oamenii legii au găsit arma crimei în spatele unei anexe gospodăreşti. "Ieri, Poliţia a fost sesizată despre faptul că o femeie de 46 de ani din comuna Şişeşti, judeţul Maramureş, s-ar fi sinucis prin înjunghiere. La faţa locului s-a deplsat o echipă de cercetare formată din specialişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului Criminalistic şi un procuror criminalist împreună cu medicul legist. Oamenii legii au infirmat ipoteza sinuciderii. În fapt, ei au stabilit că în jurul orei 14:00, între femeie şi soţul acesteia, un bărbat de 55 de ani, a avut loc un conflict spontan. În urma acestui conflict, soţul i-a aplicat femeii o lovitură mortală de cuţit. Femeia a decedat pe loc. În prezent se efectuează cercetări cu suspectul în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", a declarat comisarul Gabriela Leahovici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Vecinii au fost îngroziţi când au aflat de tragedie. Aceştia povestesc că cei doi soţi se mai certau insa nimic nu le-ar fi dat de inteles ca ar urma o asemenea tragedie. "Fratele soţului regretatei zicea că Mirela o murit. Şi altceva n-am văzut, altceva nu ştiu. Regretăm şi noi ce s-a întâmplat. Suntem foarte şocaţi, nu ne simţim bine deloc", a spus un vecin. "Am auzit că mai făceau larmă, câteodată se mai sfădeau, dar nu i-am văzut bătându-se, să ajungă la aşa ceva. N-am crezut aşa ceva. Atâta am auzit că el s-a dus în Dăneşti la medicul veterinar apoi cum s-a întâmplat asta şi de ce, nu ştiu", a povestit o altă vecină.

Suspectul se află in arestul politiei pana la finalizarea anchetei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.