BAIA MARE: Consiliul Local alocă 100.000 lei pentru proiecte de finanțare nerambursabile pentru tineret

Consiliul Local Baia Mare a dat stratul pentru proiectele de finanțare nerambursabilă pentru tineret. Pentru prima sesiune de proiect din acest an, a fost alocat 100.000 lei.

Susținem proiectele destinate promovării și dezvoltării tineretului! Asociațiile și fundațiile care desfășoară activități nonprofit pot depune oferte în scopul atribuirii contractelor pentru finanțarea proiectelor din domeniul tineret până în 2 aprilie, ora 15:00. Autoritatea finanţatoare Municipiul Baia Mare reduce termenul de depunere a solicitărilor pentru cele două domenii, de la 30 la 15 zile, conform Legii nr. 350/2005, art. 20 alin.2. Motivaţia reducerii termenului este următoarea: marea majoritate a viitorilor beneficiari ai proiectelor cu finanţare nerambursabilă şi-au întocmit de la începutul anului calendarul de activităţi şi există manifestări programate pentru prima parte a anului”, a declarat, Pap Zsolt István, viceprimar.

Informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în “Ghidul solicitanţilor” pentru fiecare domeniu în parte. Acestea se pot obţine de la Municipiul Baia Mare, Serviciul Parteneriate Civice, pe str. Gheorghe Şincai nr. 37, la telefon 0362 – 804. 641 sau de pe site-ul instituţiei www.baiamare.ro.
Solicitanţii vor depune documentaţiile prevăzute în Ghidurile solicitanţilor la  Serviciul Relaţii cu Publicul al Municipiului Baia Mare, de pe str. Gheorghe Şincai nr. 37.
Selecţia şi evaluarea proiectelor depuse în vederea finanţării nerambursabile se vor face de către comisiile de evaluare în perioada 3 aprilie – 19 aprilie , lista finală a beneficiarilor finanţării nerambursabile urmând a fi aprobată prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.