Baia Mare: Cercuri de matematica la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu"

Baia Mare: Cercuri de matematica la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu"

In aceasta dimineata, la Sectia pentru Copii din cadrul Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu" a fost demarat cercul de matematica "Ai probleme la matematica? Le poti rezolva la biblioteca!", destinat elevilor din clasele V-VIII.

Cristina Pop, profesor de specialitate la Liceul de Arta si voluntar la Sectia pentru copii a avut prima intalnire cu copiii interesati, care au fost repartizati pe grupe de lucru. Inca din prima zi, copiilor li s-au impartit fise, de evaluare a cunostintelor si s-a realizat un program de lucru format din sedinte a cate doua ore. Aproximativ 20 de copii au participat la deschiderea cercului de matematica. Prof. Cristina Pop si-a exprimat speranta ca pe parcursul zilelor urmatoare, numarul de participanti la aceste ore sa fie mai mare iar bacalaureatul sa fie mai usor pentru cei care incep sa invete din timp, la biblioteca, in cadrul cercului dar si individual, acasa. Inscrierile se pot face zilnic, la Sectia pentru Copii din cadrul bibliotecii.

Program:

Luni: de la 09:00 – 11:00 – clasa a cincea; de la 11:00 la 13:00 – clasa a VI-a; de la 14:00 – 16:00 – pregatire pentru bacalaureat M1.

Marti: de la 09:00 – 11:00 – clasa a saptea; de la 11:00 la 13:00 – clasa a VIII-a; de la 14:00 – 16:00 – pregatire pentru bacalaureat M2.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.