Baia Mare: Bogdan Mihai şi Alexandru Stamate au revenit la Minaur

Baia Mare: Bogdan Mihai şi Alexandru Stamate au revenit la Minaur

Conducerea Clubului Minaur Baia Mare a început transferurile pentru întărirea echipei şi revenirea acesteia în forţă în sportul românesc. Este vorba de aducerea acasă a lui Bogdan Mihai de la „U” Cluj şi a lui Alexandru Stamate, de la HCM Constanţa, cu care conducerea clubului a încheiat un contract pe timp de un an.

Prezentarea oficială a lui Bogdan Mihai şi a lui Alexandru Stamate a avut loc azi, în cadrul unei conferinţe de presă. "Sunt bucuros să mă întorc acasă. Minaur a însemnat şi înseamnă pentru mine foarte mult. Mă bucur că persoanele care stau lângă mine cred în proiectul Minaurului şi sperăm ca împreună să putem oferi acestui oraş ceea ce merită, o echipă performantă de primă ligă", a declarat Alexandru Stamate.  "Aici, la Minaur, am învăţat handbal, aici am avut şi cele mai mari performanţe, promovarea în ligă nu ar fi pentru mine o performanţă. O performanţă ar fi o cupă europeană. Sper ca în cel mai scurt timp să revenim în ligă", a precizat Bogdan Mihai.

Edilul băimărean a declarat că în următoarea perioadă, vor fi aduşi acasă şi alţi jucători de excepţie ai Minaurului, astfel încât echipa să atingă din nou performanţele Minaurului de altădată. "Ştim foarte bine că acum un an de zile echipa Handbal Club Municipal Minaur a retrogradat, după o perioadă lungă de glorie şi de rezultate, am ajuns în aceatsă zonă de ruşine pentru handbalul băimărean, respectiv pentru comunitatea noastră. Ca şi primar al municipiului Baia Mare dar şi ca cetăţean am datoria morală să sprijin această echipă fanion, această echipă simbol a municipiului Baia Mare, a judeţului Maramureş dar şi a României", a susţinut primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

Municipalitatea băimăreană va susţine financiar activitatea clubului, obiectivul echipei pentru viitorul apropiat fiind promovarea în Liga Naţională.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.