Baia Mare: Auditarea Primariei Baia Mare a fost finalizata

Baia Mare: Auditarea Primariei Baia Mare a fost finalizata

Auditul solicitat de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, care viza analiza Primariei din perspectiva organizationala, juridica si financiara, pe perioada 2008-2011, a fost finalizat. Dupa trei zile de controale, rezultatele auditului intern arata ca in Primaria Baia Mare se desfasoara un sistem modern de administrare locala.

 Auditul intern cerut de Catalin Chereches va costa Primaria Baia Mare 400.000 de lei. "Intr-un interval de timp, aceasta auditare si certificare ISO nu mai era valabila. Am ajuns la concluzia, dupa ce m-am consultat cu colegii nostri din Primarie care raspund de acest lucru ca ar fi cazul ca intr-o primarie europeana sa beneficiem si noi de aceasta auditare. Am facut acest lucru pe parcursul acestei saptamani, saptamanii trecute si s-a finalizat alaltaieri", a precizat primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

In acest interval, echipa care s-a ocupat de efectuarea auditului s-a axat mai mult pe auditarea sistemului integrat calitate-mediu. "Auditul s-a desfasurat pe o perioada de trei zile, au fost auditate toate compartimentele din aparatul propriu de specialitate al primarului si in urma acestui audit, echipa Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii a identificat doua neconformitati minore, trei observatii care nu sunt de natura sa impiedice functionarea sistemului de management integrat in unitatea administrativ teritoriala respectiv ne indrituieste sa propunem comitetului tehnic si conducerii Societatii Romane pentru Asigurarea Calitatii certificarea sistemului integrat calitate-mediu", a punctat auditorul sef Andrei Ramniceanu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.