Baia Mare: Aproximativ 40 de politicieni maramureşeni vor participa la congresul U.S.L. din 7 aprilie

Baia Mare: Aproximativ 40 de politicieni maramureşeni vor participa la congresul U.S.L. din 7 aprilie

Aproximativ 40 de membri ai Uniunii Social Liberale Maramureş vor participa în data de 7 aprilie la un congres reunit la Uniunii. Fiecare formaţiune politică a alianţei va avea un congres extraordinar al partidului după care se vor reuni toţi sub sigla U.S.L. şi vor stabili principalele direcţii pentru campania electorală aferentă alegerilor din iunie.

Liviu Titus Paşca, senator P.N.L. a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că U.S.L. are un obiectiv comun şi are de dat un război cu un adversar fără limite şi fără scrupule – Partidul Democrat Liberal. "România se confruntă cu un risc major al unei noi recesiuni, din păcate. N-am aflat încă răspunsul la întrebarea dacă se măresc sau nu salariile, n-am aflat încă răspunsul Guvernului la propunerea noastră de reducere a C.A.S.-ului cu 5% pentru angajator. N-am auzit nicio soluţie de relansare economică. În schimb, puterea se ocupă cu diversiuni, cu zvonuri mincinoase şi cu acţiuni subversive. Într-un stat democratic, preşedintele nu scoate stenograme de sub masă, nu dă lecţii de analiză politică duminică seara la televizor şi nu se simte umilit că îşi reprezintă propriul popor", a argumentat senatorul P.N.L. Liviu Titus Paşca.

În cadrul congresului reunit va mai fi lansat şi programul politic al candidatului U.S.L. la funcţia de preşedinte al României.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.