Baia Mare: Află ce sancţiuni au aplicat jandarmii băimăreni în intervalul 14-15 iulie

Baia Mare: Află ce sancţiuni au aplicat jandarmii băimăreni în intervalul 14-15 iulie

În perioada 14-15 iulie, jandarmii băimăreni au aplicat sancţiuni pentru refuz de legitimare, scandal şi tulburarea liniştii publice. Totalul amenzilor aplicate a fost de 1.600 lei.

– Patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a sancţionat în data de 14 iulie, în jurul orei 21:00, o persoană care, aflându-se pe str. Ghe. Bilaşcu, la cerea organelor de ordine, a refuzat în mod constant să de-a relaţii despre identitatea sa. După stabilirea identităţii, Florin Vasile H., de 34 ani din Satu Mare a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

– În data de 15 iulie, în jurul orei 08:30, patrula independentă de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Baia Mare a fost sesizată să se deplaseze pe str. Victoriei unde s-a reclamat un scandal. La faţa locului, jandarmii i-au identificat pe  Dănuţ Florin B. de 24 ani şi pe Marius V. de 19 ani, ambii din Baia Mare, care au provocat şi participat la un scandal in incinta unui local, îmbrâncindu-l pe administratorul acestuia şi adresându-i totodată injurii. Cei doi au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale în sumă de 500 lei.

– Jandarmii din compunerea patrulei de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Baia Mare  s-au deplasat în data de 14 iulie, în jurul orei 13:00,  pe str. Grănicerilor, fiind sesizaţi că o persoană ascultă muzica la intensitate foarte mare şi tulbură liniştea locatarilor din bloc. Ionuţ Viorel B. de 22 ani din Baia Mare a fost sancţionat în conformitate cu legea 61/1991 cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

–  Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Baia Mare a fost solicitată în data de 14 iulie, în jurul orei 02:30, la un local de pe Bulevardul Bucureşti, unde o persoană a refuzat să părăsească localul  la cererea justificată a ospătarilor, provocând şi participând efectiv la scandal. În conformitate cu legea 61/1991 Cătălin Gabriel C. de 34 ani din Brăila a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.