Baia Mare: 309 bilete de tratament pentru ultima serie din luna august

Baia Mare: 309 bilete de tratament pentru ultima serie din luna august

În cursul lunii iulie au fost valorificate 787 de bilete de tratament, pentru care s-a încasat un venit de peste 205.000 lei. Pentru luna august, Casa de Pensii Maramureş mai are în curs o serie de bilete de tratament, cu începere din 28 august.

Pentru seria care începe în data de 28 august, au fost alocate Casei Judeţene de Pensii un număr de 309 bilete. "Deja listele sunt afişate şi aceste bilete de tratament se vor valorifica în cursul acestei săptămâni dar şi săptămâna viitoare. De la începutul anului avem înregistrate un număr de 7.220 de cereri şi până în prezent am alocat 2.941 de bilete. De regulă, cererile sunt mai mult decât duble faţă de numărul de bilete care ne sunt repartizate. În luna august este cerere foarte mare pe toate zonele de afecţiuni", a declarat directorul Casei de Pensii Maramureş, Lucica Pop.

Biletele pot fi ridicate de la Casa Judeţeană de Pensii şi se eliberează în baza cuponului de pensie aferent lunii iulie şi a biletului de trimitere eliberat de medicul de familie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.