AVANPREMIERĂ LA BAC: Astăzi s-a desfășurat a doua probă la simularea examenului de maturitate. Vezi care e programul în continuare

AVANPREMIERĂ LA BAC: Astăzi s-a desfășurat a doua probă la simularea examenului de maturitate. Vezi care e programul în continuare

 Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a 11-a și a 12-a este în plină desfășurare și în județul Maramureș. În primele două zile ale simulării, elevii și-au testat cunoștințele la limba și literatura română și limba maternă. 

În Maramureș, 3911 elevi de clasa a 11-a și 3687 de clasa a 12-a au dreptul să participe la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat, pentru anul școlar 2015-2016. Pentru ei, testarea continuă mâine și poimâine cu alte probe.
În 9 martie se va desfășura simularea probei obligatorie a profilului, iar în 10 martie simularea probei la alegere a profilului și a specializării, numai pentru elevii claselor a 12-a”, a declarat purtătorul de cuvânt al IȘJ Maramureș, Adriana Meșter. 
Rezultatele înregistrate la simularea probelor scrise a examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a 11-a și a 12-a nu sunt trecute decât în mod excepțional în catalog.
„Aceste rezultate se trec în catalog doar la cererea elevilor și, de regulă, rezultatele simulării examenelor naționale au un rol reglator, prin care se identifică de către elevi, profesori și părinți nivelul real de pregătire atins până în acest moment. Pe baza rezultatelor se constituie planuri remediale pentru îmbunătățirea performanței școlare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IȘJ Maramureș.
Rezultatele simularii probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii claselor a 11-a și a 12-a vor fi afișate în data de 18 martie. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.