Autoturism în valoare de 50 000 de lei furat din Ungaria, descoperit de poliţiştii sigheteni

Autoturism în valoare de 50 000 de lei furat din Ungaria, descoperit de poliţiştii sigheteni

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Mercedes, în valoare de aprox. 50.000 lei, care este reclamat furat din Ungaria.  În data de 21 iulie 2011, in jurul orei 18.00 poliţiştii de frontieră au identificat pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei un autoturism marca Mercedes, proprietatea lui Vasile B. în vârstă de  21 ani, din localitatea Sighetu Marmatiei, despre care se deţineau indicii că este furat din străinătate.
         În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul  că maşina în cauză este reclamată furată din Ungaria din anul  2009.
 Proprietarul a declarat că a cumpărat autoturismul de la Vasile U., de 28 ani, din localitatea Bocicoiu Mare.
         În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal în care Vasile B. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt şi Vasile U. pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt şi înşelăciune.
Autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 50.000 lei a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.