Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Moisei

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu reprezentanții IPJ Maramureș au descoperit și indisponibilizat un autoturism, în valoare de 15.000 de euro, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Ieri, 21 aprilie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus – ITPF Sighetu Marmației în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate. Astfel, în jurul orei 17.15, la un imobil de pe raza localității Moisei, județul Maramureș, a fost identificat un autoturism cu număr de înmatriculare specific Italiei. În urma unor verificări suplimentare, în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Italia tot ieri.

Autoturismul, în valoare de 15.000 de euro, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.