Auchan România sărbătorește 15 ani de activitate și a pregătit o mulțime de oferte speciale și surprize pentru clienți

Până pe 26 octombrie, magazinele Auchan din toată țara, implicit și centrul comercial din Baia Mare îmbracă haine de sărbătoare cu ocazia împlinirii a 15 ani de la deschiderea primului hipermarket din România. Pe întreaga durată a campaniei aniversare, echipele din magazinele Auchan au pregătit o serie de alte surprize și experiențe pentru clienți. Marea aniversare este marcată și de o tombolă specială prin care compania pune la bătaie peste 1600 de premii. Astfel, cumpărăturile efectuate în magazinele Auchan, magazinul online auchan.ro și aplicația Auchan în perioada 6-26 octombrie, utilizând cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, le oferă clienților șansa de a intra automat în cursa pentru unul dintre premiile ce constă în bonusuri pe cardul MyCLUB, vouchere de cumpărături sau chiar marele premiu, suma de 50.000 euro.

Recunoscute pentru gama largă de produse, precum și pentru vasta sortimentație de produse românești, magazinele Auchan aniversează 15 ani de activitate cu peste 1000 de oferte promoționale de tipul 1+1, 2+1 și alte mari reduceri sau avantaje la mărci naționale, internaționale, dar și la mărcile proprii. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan. Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel național ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor Auchan. În plus, în această perioadă, livrarea comenzilor online este gratuită.

„Preocuparea noastră fundamentală a fost întotdeauna clientul căruia ne-am străduit să îi oferim cele mai largi și atent selecținate game de produse, să îi susținem puterea de cumpărare prin politica noastră de prețuri mici și dicount generalizat, prin serviciile și confortul la cumpărături iar, în ultimii ani, prin soluțiile digitale pe care le-am dezvoltat” – declară Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.