Au urcat beți la volan

Polițiștii băimăreni au întocmit în noaptea de joi spre vineri două dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Unul dintre conducătorii auto a fost interceptat de polițiști în urma unui apel la 112 prin care s-a sesizat faptul că există suspiciunea ca acesta să fie sub influența alcoolului. Polițiștii au identificat persoana reclamată, un bărbat de 48 de ani din Baia Mare, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În al doilea caz, un tânăr de 22 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Decebal, iar în ciuda efectuării semnalelor regulamentare de oprire ale polițiștilor, acesta și-a continuat deplasarea pe strada Aleea Filiaturii. Vremea nu a fost de partea lui, așa că a rămas împotmolit în zăpadă, după care s-a blocat în autoturism, fără a răspunde solicitărilor polițiștilor, existând suspiciunea că ar fi fost inconștient. La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU Maramureș în vederea scoaterii tânărului din autoturism. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean în vederea efectuării de investigații medicale. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Ambilor bărbați le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pe numele acestora sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.