Au condus fără permis sau/și sub influența alcoolului și au făcut accidente

Polițiștii maramureșeni au depistat în trafic, în weekendul trecut, 5 persoane care au comis infracțiuni la regimul rutier.

  • În 18 martie, un bărbat de 44 de ani a fost identificat de polițiștii din Baia Sprie după ce a condus un autoturism cu care a provocat un accident soldat cu pagube materiale. Acesta nu avea permis de conducere.
  • O femeie de 56 de ani a fost identificată de polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă, după ce a intrat cu ATV-ul pe care îl conducea în poarta unui imobil din Dragomirești. În urma impactului femeia a fost transportată la spital. Polițiștii au constatat că ea nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de  0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În 19 martie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale produs de un conducător auto de 35 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
  • În 20 martie, polițiștii din Sighetu Marmației au identificat în trafic un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autoturism fără să aibă permis.
  • De asemenea, polițiștii din Ocna Șugatag au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism fără să aibă permis. El le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere ce a ridicat suspiciuni privind autenticitatea. Pe scurt, fals.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.